CALL US
+32 467 88 46 74 (WhatsApp)
E-MAIL
administratie@www.112phone.be
WORKING HOURS
10:00 -18:00

Huawei reparatie Oostende

GSM reparatie Oostende

Smartphone reparatie regio Oostende

iPhone herstellen regio Oostende

Samsung herstellen regio Oostende

Huawei herstellen regio Oostende

Smartphone stuk?

Afbeeldingsresultaat voor iphone lcd kapot

Eén van de meest onmisbare voorwerpen in ons dagelijks leven, geliefd en gehaat maar toch cruciaal op vele gebieden. 112Phone is gespecialiseerd in herstellingen van alle smartphones en tablets. De herstellingen vinden plaats terwijl u wacht. Veel voorkomende mankementen zijn een gebroken scherm, een defect oplaad connector of een versleten batterij. Met een grote voorraad originele en A-grade onderdelen zijn we in staat om snel en voordelig uw smartphone & tablet problemen te verhelpen.

Als bedrijf is 112Phone zich bewust van de impact van de industrie op het milieu en daarom zetten we ons in om apparaten te herstellen of te recyclen i.p.v. deze weg te gooien. Zo zullen onze collega’s u altijd voorzien van een advies op maat wanneer het aankomt op het al dan niet vervangen van een gebruikt apparaat i.p.v. een nieuwe te kopen. Het advies zal dan ook zijn om het oude te maken als de herstelprijs en kwaliteit van het apparaat rendabel voor u is en het apparaat nog levensvatbaarheid heeft om de benodigde taken waar u het voor gebruikt adequaat uit te voeren.

Origineel of A-grade?

iPhone scherm maken Aalst

Onze technisch specialisten zullen u adviseren bij uw keuze voor een origineel of een A-grade scherm van een iPhone. Aangezien iPhone een veelgebruikt toestel is en de fabrikanten erin geslaagd zijn de technologie te kopiëren zijn er A-grade schermen beschikbaar voor de meeste iPhones. Voor veel iPhones zijn deze A-grade schermen door de jaren heen zodanig goed ontwikkeld dat het verschil in bijvoorbeeld helderheid minimaal is met een origineel LCD. Ons advies zal voor de lagere modellen ook zijn om de kiezen voor de premium kopie i.p.v. het originele LCD. De belangrijkste verschillen zijn de helderheid en de resolutie. Mocht het echter om een nieuwe model iPhone gaan dan zal het advies ook zijn om te kiezen voor een origineel scherm. 112Phone beschikt zowel over een origineel als een A-grade LCD. De prijzen kunt u terugvinden op deze website.

Smartphone accu vervangen?

Een accu gaat gemiddeld 2 jaar mee, echter kunnen de prestaties van een accu snel achteruitgaan wanneer deze zeer intensief wordt gebruikt en niet op de juiste manier wordt opgeladen. Bij 112Phone kunt u zonder afspraak een batterij van een iPhone, Samsung of Huawei vervangen. Ook andere merken zijn welkom. Onze collega’s kunnen u adviseren hoe een accu op te laden. Het advies is vaak om de frequentie van het opladen laag te houden, dit houdt in dat u een accu pas oplaadt wanneer deze bijna leeg is en niet bij 50% weer aan de lader aansluit. Tevens adviseren we om de accu niet te gehele nacht aan de lader te hangen, al zal deze bij een volle capaciteit vanzelf stoppen.

Aanvullende vragen:

Kan ik mijn toestel gebruiken terwijl deze aan het opladen is?

Dit is geen probleem, echter zal het wel langer duren voordat het toestel is opgeladen. Dit komt doordat het toestel op dat moment de stroom vanuit de oplader gebruikt i.p.v. de capaciteit van de accu.

Wordt mijn accu sneller opgeladen wanneer mijn smartphone uit is?

Dit klopt, aangezien het toestel op het moment van opladen geen extra voltage kwijt is aan de applicaties die wellicht op de achtergrond draaien.

Smartphone via een laptop opladen beschadigd de accu niet

Dit klopt, de meeste smartphones gebruiken een Lithium accu en dit zal de accu niet beschadigen. Echter zal de accu langer erover doen om opgeladen te worden. Aan de andere kant, de accu zal minder belast zijn met spanning, en dat is goed voor de accu.

Voorkom dat je accu, dock connector of accu IC (moederbord) beschadigd raakt

Gebruik uitsluitend originele of gecertificeerde opladers en USB kabels om te voorkomen dat de accu cellen defect raken of de IC welke het opladen reguleert beschadigd raken.

Mocht een smartphone of tablet niet meer opladen door toedoen van een falende moederbord, dan is 112Phone in staat om deze te herstellen (micro-solderen) van een nieuwe chip / IC.

Send this to a friend